Translate site

Förskolan Lönngården

Information från förskolan Lönngården

 • 2018-02-01

  Förskolan Lönngårdens februaribrev


  Tema Plupp är nu igång!
  Vi har haft besök av en pensionerad förskollärare som har träffat Plupp uppe i fjällen. Hon hade med sig bilder och självaste Plupp och berättade om honom och hans vänner. Det var mycket spännande och barnen frågade och fick känna på bl.a. ängsull och sätta fart på lämmel som också var med och for runt på golvet.Nu har vi fått låna bilder och hennes saker så kom gärna in och titta!
  Nu tittar vi på fåglar utanför ett av våra fönster.
  För ett tag sedan hängde vi upp en hållare för talgbollar utanför ett av fönstren på förskolan.
  Det kommer fåglar och äter och barnen sitter ibland på led innanför och pratar med varandra och tittar, långa stunder. Vi har satt upp bilder och namn på de fåglar vi sett. Flera barn är väldigt intresserade så snart kan de nog flera fåglars utseende och namn.
  Tempus har ni nu fått papper om på respektive barns hyllor. Tempus, ett system där ni bl.a. lägga in barnens scheman. Läs och ladda hem appen så ni kommer igång. Torsdag 8 feb kan ni som vill ha hjälp med detta komma till förskolan från 14:00 till 16:00.Utvecklingssamtaltider kommer att erbjudas till er nu i februari genom lapp på barnens hyllor eller muntligt. Nya vårdnadshavarblanketter finns i den bruna tidskriftssamlare på vägg i hall. Ta gärna ett papper och fyll i redan nu, annars tar vi det på utvecklingssamtalet.Vi har nu fått en mobiltelefon till Lönngården. Telefonnumret 83372 är fortfarande aktuellt men även 0790604641 fungerar att ringa.Sportlovet är i år 19-23 februari och flera barn brukar få ändringar i schemat denna vecka. Lägg in aktuella tider denna vecka så snart som möjligt.7 februari: Pedagogisk em. för oss pedagoger
  vikarier är Michaela och Gustav från 13:30
  14 mars: Studiedag, förskolan stängd.
  Har ni behov av barnomsorg anmäler ni detta till expeditionsassistent
  Lena Johansson Tel.83362 eller mail lena.johansson@lindesberg.se
  Senast 7 mars Vilka förskolor som kommer att vara öppna bestäms utifrån behov
   

Uppdaterad: 2017-05-04 

Sidansvarig: Malin Agnesdotter 0581-833 52

Kontakt

Adress
Rockhammars skola
718 91 Frövi

Vik förskolechef
Malin Agnesdotter
0581-833 52

Bild saknas

Prenumerera på information från förskolan Lönngården