Translate site

Förskolan Lönngården

Information från förskolan Lönngården

 • 2017-02-07

  Februari månadsbrev från förskolan Lönngården


  Vårt tema Frost pågår för fullt och vi håller på att bygga upp ett Elsaslott tillsammans. Vi har köpt figurer som man kan leka med. Kom in och titta och låt barnen visa er slottet. Kanske har ni hört barnen sjunga Annas sång. På förskolan är det härligt att höra och se barnen när vi sjunger tillsammans.
  Vi vill påminna om att egna leksaker ska stannar hemma eller i bilen!Nöjdhetsenkät från Barn och Utbildningsnämnden till er föräldrar finns nu tillgänglig på lindeberg.se Barn och Utbildning. På utvecklingssamtalen kommer det också finnas möjlighet att fylla i enkäten. Allas svar är viktiga så att vi senare i vår kan utvärdera era synpunkter.De e-mail adresser ni har uppgivit kommer att läggas in på vår webb så ni blir prenumeranter. Därifrån får ni sen mail med månadsbrev och annan ny information som läggs ut på Lönngårdens sida.Sportlovet närmar sig och av erfarenhet vet vi att en del barn får ändrat schema denna vecka. Meddela ändring så snart som möjligt.Vi kommer att ha planering udda veckor på måndag förmiddagar. Michaela kommer då att finnas som vikarie dessa tider./Katarina, Eva och Christine
 • 2017-02-07

  Lönngården studiedag 15 maj


  Under läsåret har förskolan studiedagar för utbildning, målskrivning och utvärdering.
  Nästa studiedag är måndagen den 15 maj 2017

 • 2017-01-10

  Förskolan Lönngårdens januaribrev


  Välkomna tillbaka till nya läsåret vt. 2017!
  Hoppas att ni alla har haft det bra under jul- och nyårshelgerna.
  På förskolan kommer vi nu i januari att starta upp ett nytt temat, det är tema Frost.
  Vi har sett intresse för denna berättelse och kommer i det arbetet väva in vårt mål att erbjuda barnen tillfällen att öka sin språkliga förmåga.
  Det är härligt att vi nu har fått snö så barnen och vi tillsammans i utelek kan leka i, skapa med och åka på. Kom ihåg att se över barnens kläder så det finns ombyten och olika sorters kläder för både kyla och töväder. Det är roligt att vara ute länge bara man inte fryser eller blir kall och blöt!Vi hoppas att snön får vara kvar länge så vi kan åka pulka. Vill ni att ert barn ska åka pulka är det viktigt att ni tar med hjälm. Om ert/era barn vill åka skidor får de gärna ta med sig och åka på vår baksida.I slutet av januari och i februari är det åter dags för utvecklingssamtal. Tider kommer att sättas upp vid barnens hyllor.
  För att alla uppgifter på er vårdnadshavare ska stämma ska vi lämna ut nya blanketter varje termin. Lämna tillbaka ifyllt papper så fort som möjligt.
  Studiedagar för förskolan under vt. 2017 är: Fredagen den 3 Februari och Måndagen den 15 MajChristine fortsätter att arbeta hos oss och Michaela har nu under vårterminen ingen tid på förskolan men kan komma att arbeta som vikarie enstaka tider hos oss.19/1 Vikarie på förskolan under planering på fm.
  25/1 Vikarier på förskolan när vi har pedagogisk eftermiddag 12:30-16:30
  / Katarina, Eva och Christine
 • 2016-01-08

  Prenumerera på information från Lönngården


  Anmäl dig för prenumeration i högerspalten på denna sida.
  När ny information publiceras får du ett meddelande på den e-postadress du angett.

Uppdaterad: 2016-03-18 

Sidansvarig: Anna Luth 0581-833 52

Kontakt

Adress
Rockhammars skola
718 91 Frövi

Förskolechef
Anna Luth
0581-833 52

Anna Luth, Foto: Lindesbergs kommun

Prenumerera på information från förskolan Lönngården