Translate site

Koordinoija tiedottaa 2017 vuoden toiminnasta

Tulevalle vuodelle on hyvä teidän jo varata seuraavat päivät:

Terveysteemapäivät senioreille 9/2, 2/3, 6/4, 4/5 kl 13.30-16.00 Lindesbergin kirjastossa. Harjoituksia ja muuta terveyttä edistävää tietoa, Pirkko Norberg y m. Lisäksi joka kerralla asiantuntija jolta voi kysyä. Ensimmäisellä kerralla omaistuesta. Lisää tietoa myöhemmin. Kahvit ja muuta hyvää!

Suomalainen elokuva, Mieletön Elokuu 21/2 Folkets Hus klo 19.00

Ruotsinsuomalaisten päivää 24/2, juhlitaan kulttuuri-iltamilla Lindesbergin seurakuntakodilla monen innokkaan yhteistyönä. Tiedossa monenlaista kivaa ohjelmassa ja jo klo 17.00 alkaa Ville Säkkinen viihdyttämään. Ruokailu ja kahvit joten varatkaa perjantai 24 päivä helmikuuta jo nyt!

Tukholmassa järjestetään isot Suomi 100 vuotta kolmipäiväiset juhlat 24-26/7 Kungsträdgårdenissa. Jos on kiinnostusta, lähdetään yhdessä linja-autolla. Lisää tietoa myöhemmin.

Itsenäisyyspäivälle Suomi 100 vuotta 6/12 suunnitellaan linja-automatkaa Västeråsin tuomikirkkoon. Lisätietoa myöhemmin.

Lisäksi alamme keräämään teidän tarinoitanne joten jos haluat kertoa kokemuksistasi Ruotsiin tulosta ja tunnet jonkun jolla on kertomisen aihetta, ota yhteyttä koordinoijaan.

Hyvää joulua ja Onnellista uutta vuotta kaikille!

Kort på svenska: Liten presentation av kommande års aktiviteter. Hälsomöten för seniorer fyra torsdagar i vår med början 2/2, Finsk film 21/2 Sverigefinnarnas dag firas med kulturafton 24 /2, firande av Finland 100 år i Stockholm 24-26/8 samt resa till Västerås domkyrka den 6/12. Mer information från samordnaren 0581-81130 eller e-post.