Translate site

Palvelukeskus Samhällsbyggnad Bergslagen avattu!

Neljän kunnan (Nora, Hällefors, Lindesberg ja Ljusnarsberg) yhteiskunta-toimintojen palvelukeskus on nyt avattu. Samasta paikasta saa nyt tietoa molempien toimintojen asioissa. Yhteensä palvelevat toiminnot 46 000 neljän kunnan kuntalaista kaikessa mikä on päivänselvästi arkeen kuuluvaa; kuten puhdas vesi, toimiva jätehuolto, tiet ja viheralueet, mutta myös miten rakennamme ja asumme, hoidamme ympäristöä ja saamme turvallista ravintoa.

Tammikuun alusta yhdistettiin teknistä puolta hoitava kuntainliitto Bergslagens kommunalteknik (BKT) ja hallintovaltuusto Bergslagens miljö och byggförvaltning, (BMB) nimelle Samhällsbyggnad Bergslagen. Nimenmuutoksen yhteydessä avattiin yhteinen palvelukeskus BKTn tiloissa Norassa.

Palvelukeskuksesta saa myös neuvoja suomenkielellä.

Aukioloajat: arkisin Klo. 8-16, Lounassuljettu 12–13. Päivä ennen pyhää 8-12 Puh 0587-55 00 40. S-posti: servicecenter@sbbergslagen.se  Käyntiosoite: Industrivägen 7, Nora     www.sbbergslagen.selinkki toiselle sivustolle, avautuu uuteen ikkunaan

Lisää tietoa suomeksi tästäPDF