Translate site

Linde Sports Camp 2017

Välkommen till Linde Sports Camp 8-12 augusti 2017

Linde Sports Camp är tillbaka för dig som börjar årskurs 4,5 eller 6 i höst och som bor i Lindesbergs kommun. Här får du nya och spännande upplevelser tillsammans med jämnåriga kompisar. Prova på massa olika roliga aktiviteter. Aktiviteterna passar alla oavsett om du är pojke, flicka eller nybörjare.

När: 8-12 augusti 2017
Var: I och runt Lindesberg Arena
Vem: För dig som börjar årskurs 4, 5 och 6 i höst:
Kostnad: 300 kr per deltagare med 100 kr i rabatt för varje anmält syskon
Sista Anmälningsdag: 15 maj 2017

Intresset för årets Linde Sports Camp slår alla rekord och vi tvingas redan införa kö-lista för anmälda pojkar. Det finns 2 ordinarie platser kvar till flickor.r och det är 4 pojkar i kö.

Lämna anmälan till Linde Sports Camp här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

I anmälningsavgiften får ditt barn 4 egna aktivitetsfyllda dagar och en festlig familjedag tillsammans med er. Det ingår lunch och 2 mellanmål per dag tisdag till fredag. Dessutom får alla deltagare en T-shirt och vattenflaska.

Det är ett begränsat antal platser så först till kvarn gäller men vi kommer att eftersträva lika fördelning mellan flickor och pojkar samt en jämn spridning på deltagare från hela kommunen. Besked om deltagande sker efter att anmälningstiden gått ut eller när det är fullt.

Alla kan delta
Linde Sports Camp är ett arrangemang för ALLA och vi försöker skapa förutsättningar så att alla kan delta även barn med en funktionsnedsättning. I vissa fall kan det möjliggöras genom att en personlig assistent eller familjemedlem medverkar som extra stöd under veckan.

Så här går Linde Sports Camp till
Deltagarna delas in i grupper om ca 12 deltagare per grupp. Gruppen följs åt tisdag-fredag tillsammans med 2 gruppledare. Varje grupp genomför 4 aktiviteter per dag. Aktiviteterna leds av utbildade aktivitetsledare från de deltagande föreningarna. Under avslutningsdagen är det fria aktiviteter vilket ger dig möjlighet att själv prova på aktiviteter samt träffa och ställa frågor till de medverkande föreningarna.

Deltagande föreningar och aktiviteter
Det här de föreningar och aktiviteter du möter under Linde Sports Camp 2017.

Frövi Judolkubb

Judo

Föreningen Linde Ridskola

Ridning

IFK LIndesberg

Fotboll

Juggerklubben Bergslagstrollen

Jugger

King Cobra BK

Bowling

LIF Lindesberg

Handboll

Lindesberg Tennis klubb

Tennis

Lindesberg Volley

Volleyboll

Lindesbergs AGF

Actiongympa/Parkour

Lindesbergs Golfklubb

Golf

Lindlövens IF

Ishockey

Storå Bordtennisklubb

Bordtennis

Storådalens SK & Frövi IK Friidrott

Friidrott

Stråssa GF

Dans

WSK Lindesberg

Innebandy

Örebro/Linde Travskola

Ponnytrav


Gratis busstransporter till och från Lindesberg Arena
För att underlätta deltagande från hela kommunen går det specialbussar till och från Lindesberg Arena varje dag. Det finnas bussvärdar på bussarna.

Turerna är
Löa-Ramsberg-Stråssa-Storå-Guldsmedshyttan-Fanthyttan-Lindesberg Arena
Fellingsbro-Ullersäer-Frövi-Vedevåg-Lindesberg Arena

 

Vi söker feriearbetare till Linde Sports Camp


Lindesbergs kommun söker feriearbetare som vill arbeta som barn- och ungdomsledare på Linde Sports Camp och Lindesbergs Handbollcamp perioden vecka 30-32 2017.

Vi söker dig som är född 1999-2001 och folkbordförd i Lindesbergs kommun. Du måste ha fyllt 16 år innan feriearbetet påbörjas. Du ska vara ansvarstagande och tycka om att arbeta med barn och ungdomar. Du kanske går på idrottscollege eller en barn- och ungdomsledarutbildning. Du behöver inte ha specialkunskaper inom någon idrott. Vi söker både tjejer och killar, totalt ca 25 feriearbetare.

Dina arbetsuppgifter
Du kommer främst att arbeta som gruppledare och följa en grupp barn tillsammans med en kollega. Er uppgift är att bistå aktivitetsledarna och hålla ordning på gruppen och peppa deltagarna. Du ska vara deltagarnas bästa kompis. Det kan bli en del arbete på obekväma tider men ni arbetar inte mer än totalt 90 timmar under perioden.

Fakta om feriearbetet
När: Period 3. V 30-32. 24/7-11/8.
Var: Lindesberg Arena, Lindesberg.
Lön: 65 kr/timmen
Arbetstid: Totalt 90 timmar
Arbetsgivare: Lindesbergs kommun

Ansökan
Lämnas digital via länken nedan senast 31 mars 2017.

Utdrag från Polisens belastningsregister
Du är skyldig att visa upp ett nyuttaget utdrag från polisens belastningsregister innan du påbörjar din anställning. Du ansöker själv hos polisen. Gå in via länken nedan till kommunalt feriearbete för mer information.

Frågor
Allmänna frågor om feriearbetet

Jonas Andersson 0581-811 66
Lindesberg Handball Camp
Erik Bååk 070-554 54 02
Linde Sports Camp
Björn Nyberg 076-141 29 99

Vi rekomenderar alla som vill ha ett feriearbete att även söka kommunalt feriearbete i den händelse du inte får feriearbete på Lindesberg Hanbollcamp och Linde Sports Camp. Gå in via länken nedan.

Lämna din ansökan till feriearbete här...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Till information om kommunens feriearbete...öppnas i nytt fönster

Uppdaterad: 2017-03-24 

Sidansvarig: Merit Israelsson 0581-811 39