Translate site

Sommarlov 2018

Vad ska du göra i sommar? Har du inga speciella planer? Häng då med på någon av kommunens sommarläger tillsammans med gamla och nya kompisar eller passa på att lära dig simma på någon av våra simskolor. Allt är dessutom gratis.

Läs det här innan du lämnar en anmälan


Det finns 15 läger och 4 simskolor att välja mellan. Lägren är 3–5 dagar och det finns både dag och övernattningsläger. Simskolorna pågår 14 eller 15 dagar och kräver medverkan vid varje tillfälle.

För vem: Lägren är för barn och ungdomar födda 2003-2011 och simskolorna för de som är födda 2003-2012. Allt är öppet för alla barn och ungdomar folkbokförda i Lindesbergs kommun eller asylsökande. Är du boende eller på besök i kommunen under sommaren kan du inte anmäla dig.

Oavsett vilken tidpunkt på året du fyller så räknas ditt hela födelseår. Står det att lägret är för 7-9 år så är det det år du fyller 7 till och med det år du fyller 9.

Vi kan inte garantera att alla barn med någon form av funktionsnedsättning kan delta på alla läger utan kontakta respektive kontaktperson som ni finner under varje läger för mer information. Läger 13 är däremot riktat till barn med funktionsvariation.

Anmälan: Tas enbart emot digitalt. Vi tar inte emot anmälningar via e-post.

Behöver du hjälp med anmälan vänligen kontakta någon av kontaktpersonerna i menyn till höger.

Du kan anmäla dig till två läger samt en simskola. Observera att anmälan är bindande och du kan inte ändra din anmälan i efterhand. Endast en anmälan per barn.

En anmälan är ingen garanti för att du fått en plats. När anmälningstiden gått ut kommer vi skicka ut erbjudande om plats som du måste bekräfta. Besked om deltagande sker så fort som möjligt efter att anmälningstiden gått ut men minst två veckor innan aktiviteten startar.

Kostnad: Allt deltagande är gratis.

Mat och mellanmål: Ingår i alla läger men inte på simskolorna.

Sista anmälningsdag: 2018-05-31

Transporter: På respektive läger framgår det om transporter samordnas. För att möjliggöra deltagande från hela kommunen försöker vi samordna transporter. Deltagare som är 13-15 år hänvisas i första hand till allmänna transportmedel om inte transport kan ordnas på annat sätt.

Frågor om innehåll i lägren: Kontakta kontaktpersonen för respektive läger. Observera att kontaktpersonerna inte tar emot anmälningar.

Du hittar information om respektive läger och simskolori i menyn till vänster eller öppna/ladda hem sommarlovskatalogen från menyn till höger.

Anmälningslaget

Vi har fått in ca 515 anmälningar så här långt. Följande läger är kraftig överbokade och chansen att få en plats är liten så välj något av de övriga lägren om du vill öka din chans att få en plats.

Läger 3. Kloten 10-12 år
Läger 10. Kul med djur 7-9 år
Läger 11. Ridläger 7-12 år
Läger 12. Travskola 7-12 år
Läger 15. Kloten 13-15 år

 

Det finns gott om platser kvar på följande läger

Samtliga simskolor
Läger 2 Teknikdagar i Lindesberg 13-15 år
Läger 4 Mediacamp - En kreativ vecka 13-15 år
Läger 6 Dans Camp- För dig som älskar dans 13-15
Läger 7 Musikdagar i Lindesberg- För dig som vill bli artist 10-12 år
Läger 8 Aktivitetsvecka i Lindesberg 10-12 år
Läger 9 Dansläger för nybörjare 10-12 år
Läger 13 Sportläger för dig med funktionsvariation 9-15 år
Läger 14 Kvällsaktiviteter i Storå 13-15 år

Väljer du något av dessa läger är chansen mycket stor att du får en plats.

 

Anmälan till Läger 1-15...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Anmälan till Simskola 1-4...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

 
När du trycker på "Skicka in anmälan" ska det komma upp på skärmen. "Tack för din anmälan. Den är nu mottagen" då har anmälan kommit in. Ni får inget bekräftelsemejl i anslutning till anmälan.


Följ oss på Facebook för att få de senaste uppdateringarna...länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Bilder från sommarlovsaktiviterna 2017

Uppdaterad: 2018-05-24 

Sidansvarig: Jonas Andersson 0581-811 66