Translate site

Kockutbilding

Restaurang- och livsmedelsprogrammet - Yrkesutbildning för vuxna

Masugnen i samarbete med Lindeskolan erbjuder nu en utbildning för dig som vill söka arbete som kock inom hotell- och restaurangbranschen, storkök, butik eller livsmedelsindustrin.

Restaurang- och livsmedelsprogrammet leder till kvalificerade yrken som innebär möten med människor i spännande miljöer.

Utbildningen är upplagd på 2 terminer där du kommer att läsa matlagningskunskap, måltids- och branschkunskap, hygienkunskap och livsmedels- och näringskunskap. Du kommer dessutom att fördjupa och utveckla dina kunskaper och färdigheter under minst 6 veckor hos ett restaurangföretag. Efter utbildningen kan din arbetsplats vara en gourmetrestaurang, storköksrestaurang eller konferenshotell.

Start den 14 augusti 2017 och avslut den 18 maj 2018.

Sista anmälningsdag är den 16 juni 2017.

Mer informationPDF

Uppdaterad: 2017-03-29 

Sidansvarig: Merit Israelsson 0581-811 39

Ansökan

Helene Broberg
Vägledare
0581-816 04

Nina Sundberg
Vägledare
0581-816 14

Frågor

Pierre Fell
0581-810 00 (växel)