Translate site

Lindesbergs kommun söker en framåtsiktande och utvecklingsorienterad chef till en spännande position.

Som näringslivschef är du en viktig företrädare för kommunens näringslivsarbete och en viktig representant för Lindesbergs kommun i sin helhet. Du är kontakten mot kommunens företag som består av både små och stora företag, både lokalt och internationellt ägda.

Som förvaltningschef för tillväxt leder du ca 80 medarbetare via fem enhetschefer inom områdena näringsliv, vuxenutbildning, arbetsmarknad och kultur. Att vara drivande gällande samordning, samt att utveckla samarbete med kommunens övriga förvaltningar och kommunala bolag, är en given del i uppdraget.

Du ingår i kommunledningen och är strategiskt drivande i arbetet utifrån ett lokalt, regionalt och nationellt perspektiv.

Välkommen med din ansökan senast 2017-05-21!
Läs gärna mer på www.lindesberg.se/jobb


Utbildning/Erfarenhet
Vi söker dig med akademisk utbildning inom relevant område alternativt förvärvat erfarenheter och kunskaper på annat sätt. Vi vill att du har en god erfarenhet från liknande positioner. Det är meriterande med ledarerfarenhet från kommunal eller annan offentlig verksamhet.

Som person har du ett affärsmässigt tankesätt och är en säker och trygg ledare med en mycket god motivations- och kommunikationsförmåga. Du trivs i och gillar mötet med andra människor, ibland också på scenen. Dina kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift är mycket goda.

Kontaktperson, rekryteringskonsult
Urban Appelquist/Poolia
Tfn: 0703-77 45 95